Going out at home, hjemmebio

Så blev vi færdige med et af de rum vi har glædet os til siden vi satte underskriften for 1 år siden. Vores hjemmebiograf! Min mand har drømt om egen biograf i mange år, jeg har bakket op om denne drøm hele tiden, vi manglede bare lige det der ekstra tomme rum.

Det rum var i Sorø hvor det ventede på os. Min man har hele sommeren knoklet i kælderen. Al puds har været slået af, væggene er blevet behandlet med noget fugt-gå-væk-væske, blevet pudset op igen og malet. Gulv og loft er malet sort for at give den rigtige stemning. Vi kalder biografen for Oreo p.g.a. farverne. 

I morgen holder storemusen børnefødselsdag for hele klassen, vi havde lovet at biografen ville være klar så hun kunne holde filmfødselsdag. Og klar det blev den, idag. Ledningerne er hængt op, de sidste ting er sat på plads, filmen er afprøvet og vi glæder os nu til at modtage 25 glade unger i morgen.

 Ud over biograf er rummet indrettet så det kan bruges som gæsteværelse. Farmor og farfar har allerede afprøvet sengene og ud fra hvad de tilkendegav dagen efter er det absolut et sted vi kan byde vores gæster godnat i.

Skabene bag lærredet er IVAR fra IKEA, her opbevarer vi alle vores bøger, så rummet kan også skrive bibliotek på CV’et.

I rummet ved siden af ligger mit værksted.

Skriv et svar