Sorø du har mit hjerte

På dette tidspunkt for et år siden sad jeg i vores lejlighed på Amager, ungerne var puttet og jeg havde en vild sommerfugleaktivitet i maven. Vi havde købt hus, det fineste hus, vores drømmehus. Huset lå i Sorø. 89 km fra lejligheden, 89 km fra den by jeg har elsket af hele mit hjerte. Shit!

Det var et tilfælde at vi kom forbi Sorø, og det var et tilfælde at vi fik fremvisning på lige netop dette hus. Var vi kommet et par dage senere ville huset være solgt. Vi var vilde, vi var heldige og vi er lykkelige.

Sorø er den bedste beslutning vi nogen sinde har taget for vores familie.

Jeg havde frygtet skoleflytning, vuggestueopstart, pendlerfar, arbejdsløshed og ensomhed. Min frygt er blevet gjort til skamme. Pigerne har haft de bedste 8 mdr i deres nye skole, de har fået gode venner og længes efter begge dele her i sommerferien. Lillebror blev kørt ind i vuggestue på en dag og elsker sin vuggestue og sin Gitte (pædagogen). Jeg var arbejdssøgende i 5 mdr og var så heldig at få drømmejobbet i byen, 3 km fra vores hjem med de bedste kolleger man kan ønske sig.

Vores naboer er fantastiske, de har søde børn, er hyggelige at snakke med og bager gode bålpandekager, hvad mere kan man ønske sig?

Sorø by har en masse at byde på; både historie, hygge, natur, cafeer, butikker og virkelig søde mennesker. Vi bor i nærheden af Sorø station og her er næsten alle tilflyttere fra København og omegn så alle vi møder kender til vores situation og vil gøre deres bedste til at vi føler os hjemme og velkomne. Jeg kan ikke forstå at det kun er 9 mdr siden vi flyttede her ned for det er så rigtigt at det føles som om vi har boet her altid.

Billed taget idag, vejret har ikke været helt med os, men smuk er haven stadig, og huset kan stadig give mig sommerfugle i maven! Jeg elsker den lille røde klat mursten!

25. juli 2014, den dag vi købte hus!! Dagen før ville jeg ikke ha troet på at man kunne bo så langt fra Kbh og være lykkelig!

Hvis i går og overvejer at rykke teltpælene, overvejer i Sorø og omegn så giv endelig lyd, jeg har allerede en masse tips om at flytte til provinsen. Jeg ved også en ting eller to om de forskellige institutioner i Sorø, så giv lyd, jeg hjælper gerne.

Skriv et svar