Gult er godt

Siden vi flyttede fra Amager har jeg savnet min daglige dosis GUL. At stå op om morgenen og blive mødt af solskin alle dage uanset vejret udenfor, det giver god morgen energi. Jeg blev ekstra opmærksom på savnet af den gule dør da vores lejlighed var med i Bolig Liv nr 1 2015. Den gav så meget til vores indretning, og den samlede hele lejligheden på en skøn måde.Jeg har ledt efter en “ny” gul dør, men der er ikke nogen oplagte i vores nye hus.

Jeg har så den sidste måned rumsteret med nye tanker om nye gule flader og i sidste uge gik min mand med på ideen. Jeg rundede Flügger på vej hjem fra kursus tirsdag, onsdag blev gangen grundet og malet første gang. Torsdag fik den anden gang, lørdag fik den sidste gang og står nu knald gul og lyser hele første salen op. Det gule gulv samler vores første sal rigtig godt og understrejer det legende børneunivers vi forsøger at bygge op.

Skriv et svar