Græsset er altid lidt grønnere på 1. sal

Min mellemste mus har noget for farven GRØN. For det første er hun overbevist om at det er hendes fars yndlingsfarve, så derfor er det altid den hun vælger når hun skal gøre noget ekstra godt for ham. Der ud over har hun de sidste mange år selv foretrukket grøn når hun har fået lov til at vælge farve. Da vi boede på Amager valgte hun grønt gulv til sit værelse, det ville hun også meget gerne have her i Sorø, men vi har sagt vi lige skal se tiden an. Hendes største drøm er at få en hel græsmark på værelset, dette er lidt svært, vi har dog fundet et tæppe som med god fantasi kan minde om græs. I weekenden rundede vi IKEA og nappede et ekstra tæppe (eller tre) og mens mellemstemusen var på overnatning limede vi den fineste græsplæne på hendes dør. Jeg har idag bestilt silkeblomster som senere skal limes på græsset sammen med biller og sommerfugle. Det grønne tiltag faldt i absolut god jord (hø hø) hos den unge dame og jeg glæder mig til at videreudvikle og pynte hendes eng.

Inden jul var lillebror kreativ med tuscherne på døren,

Under døren ses det store gulvtæppe som ligger på værelset. Samme tæppe findes i 80×80 og var lige til at klippe til og lime på.

Tæppet skal ikke gå helt til kant da døren så ikke kan lukke.

Det færdige resultat. Jeg er vild med det, elsker at vi langsomt men sikkert indtager det nye hus.

Skriv et svar