Forårsfornemmelser

Vi har fået lidt forårskuller her hjemme. Vi har brug for at åbne vinduerne, skrige vores forårsskrigog drikke solskinnet. Vi har brug for at gå med bare tær i græsset og hive alle mulige og umulige blomster inden for. I første omgang nøjes vi med blomster af papir og tæpper som græs.

Ældstemusen skulle idag afsted til dobbelttøsefødselsdag så igår rippede vi Butik Flittig for lækkert kreagrej og dims. Her til morgen forskansede vi os i kælderen og Ellen fik endnu engang lov til at gå indpakningamok. Hun havde ved morgenbordet fortalt at hun enten ville pakke gaverne ind som sommerfugle eller blomster. Jeg synes de blev fantastisk flotte. Jeg bliver så vildt inspireret når jeg får lov til at være med på sidelinjen og høre hendes overvejelser, tanker og ideer.

I morgen viser og fortæller jeg om hvordan vi har fået græsset inden for. I kan allerede nu se lidt på instagram.

Skriv et svar