La Habana

Halløøøj. Så er jeg hjemme igen. Vi har været væk, langt væk og det har været intet mindre end fantastisk.

Sammen med mine forældre, søskende og familier har vi været på Cuba i næsten to uger. Vi startede med 4 dage i Havana. Jeg var fyldt med en blanding af spænding og lidt frygt for at skulle bo i Havana med 3 små børn. Da vi ankom søndag for 2 uger siden kl 22.00 var jeg mildest talt skeptisk.

Men mandag morgen tog byen mig med storm. Man tror det er løgn, men i det øjeblik vi forlod vores aircondition fyldte hotelværelse trådte vi ind i en tidsboble og rejste 50 år tilbage i tiden. Jeg har aldrig før været i en by med så meget forfald. Det var både tragisk og fascinerende smukt og betagende. Cubanerne er det mest venlige folkefærd jeg har mødt, alle smiler og virker glade. Om eftermiddagen når skolen var forbi blev der spillet bold, tøndebånd og domino på alle gadehjørner. Byen er fyldt med de flotteste amerikanerbiler og langs hovedvejen ligger den ene Diner efter den anden. Flere gange forventede jeg at se Sandy og Danny komme dansende eller Pink ladys slentrende hen ad gaden.

Vi fik spist på to rigtig gode restauranter som jeg vil anbefale i et senere indlæg hvor jeg også vil komme ind på noget af det jeg vil opleve igen hvis jeg får muligheden for endnu en tur til Cuba.

Jeg vil også fortælle om vores dage i Varadero, strandparadis og så prøver jeg at overtale min søster til at gæsteblogge om Trinidad hvor hun var så heldig at være 2 dage sammen med mine forældre. En by jeg meget gerne vil opleve en anden gang.

Nu vil jeg slutte af med billedspam fra Havana, enjoy the ride.

Skriv et svar