Genbrug online

Det kan ikke komme bag på nogen at rigtig mange af vores finurlige genbrugsfund kommer fra min yndlingsbutik på Amager. Laura er min veninde og jeg inspireres af og med hende. Men efter vi er flyttet og jeg ikke længere har min daglige gang i Smukt brugt har jeg udvidet min loppe-shoppe horisont og har fundet en masse prikker over diverse i’er her hjemme.

En stor del af inventaret på dette billede er købt hos Smukt Brugt. Både gymnastikbuk og Børge Mogensen glædes jeg over hver dag.En af de nye steder jeg liiige skal tjekke er Finderi.dk. Butikken ejes af mor og datter, Helle og Josefine. Den fysiske butik ligger på Frederiksberg, nærmere bestemt Nordre Fasanvej 1. Det er den mindste butik og hver en cm2 er spækket med lækkerhed. Sidste gang jeg var forbi opdagede jeg at de også gemmer på et baglokale så gå endelig på opdagelse hvis du kommer forbi de kanter. Finderi.dk findes både på instragram og facebook. Helle og Josefine har fantastisk sans for indretning, styling og for at finde unikke produkter. Butikken er absolut et besøg værd.

Et af mine yndlingsmøbler her hjemme er sofabordsplinten som jeg købte hos Finderi.dk, jeg er vild med at have et sofabord man både må sidde, stå og hoppe på.

På instagram er der virkelig mange dygtige hobby-loppe-shoppere. Jeg har efterhånden fået fingre i flere smukke sager fra Retro_liv. Profilen opdateres hele tiden med nye lækre fund og priserne er absolut til at komme i nærheden af. En af mine yndlingslamper er fra Retro_liv og jeg føler mig heldig hver gang jeg ser den over at jeg var den første der slog til.

Igår modtog jeg en pakke fra Retro_liv med denne smukke glaskugle, den minder mig om min glaskuglesamling fra min barndom.

Under nipskategorien har jeg flere gange været heldig hos Hjem_dk. Profilen er fyldt med skønne og sjove retrofund til billige penge, her har jeg især fundet fine ting til pigernes værelser.

Nogen af de profiler som jeg tjekker hver dag men endnu ikke har købt fra er:

&

 Hvis du kender nogen spændende loppe-shoppe profiler både på instagram og facebook eller selv har en må du meget gerne gøre opmærksom på den, jeg er vild med at se hvad der dukker frem fra gemmerne.

Skriv et svar