Shoppingtip, spisebord

Nu er spisebord nok ikke det møbel man oftest står og mangler og det er nok de færreste der impulsshopper et spisebord. Når det så er sagt så er spisebordet et af de mest centrale møbler i vores hverdag. Det er om spisebordet mange af danskernes “hygge” aktiviteter foregår. Det er her vi samles til fridag, fødselsdag og fest. Vi har ikke haft plads til det store bord og et tilbagevendende problem har
været pladsmangel om bordet. Nogen dage var der knap nok plads til os 5 hvis der var mere end 2 skåle eller gryder på bordet. Derfor var det fantastisk at få mulighed for og plads til at gå ud og vælge det bord som ville passe aller bedst til vores familie.
Jeg havde sat næsen op efter og drømt om et af de smukke FDB borde, men en dag i september gik turen forbi ILVA og her stod vores drømmebord. Et smukt egetræsbord. Vi har valgt at give det brun sæbe så det er blevet en hel del mørkere og passer dermed endnu bedre til vores andre møbler og gulvet. 
Der er uden problemer plads til 10 om bordet og vi har endda tilkøbt en ekstra plade så vi rigtig kan byde ind til fest. 
Igår kom vores smukke lampe endda op over bordet så nu kan vi både sidde ved samme bord og se hinanden. 
Vi var så heldige tilbage i september at få bordet med 25% rabat og denne rabat er nu gældende igen den kommende weekend. Så står i og drømmer om nyt spisebord vil jeg da helt sikkert anbefale at tage et smut i ILVA og se på udvalget. 
Dette indlæg er hverken i samarbejde med eller sponsoreret af nogen men ene og alene udtryk for min begejstring og tip om et godt tilbud.
På dette billede er bordet behandlet med hvidpigmenteret sæbe.

Her har bordet fået lov til at suge brun sæbe i ca 40 min. Jeg er vild med resultatet. Det lyse bord var også smukt men passede slet ikke ind i vores farver. 

4 comments / Add your comment below

  1. Tak Mette. Det er fantastisk at der rent faktisk er plads til os alle 5 OG maden. Mand hvor har vi været trætte af at have skåle med mad stående alle mulige steder mens vi spiste for at der kunne være plads til os 🙂

  2. De store stole er fra IKEA, dem med tremmeryg. Så er der en FDB stol, to Hukit stole og en towerchair. Vi er rigtig glade for dem alle sammen men IKEA stolene er virkelig et scoop. God pris, kan tåle alt og så sidder man godt i dem 🙂

Skriv et svar