Fødselsdag og en fantastisk give away

For tre år siden var jeg lige begyndt at læse blogs. Jeg gennemlæste samtlige kreablogs der fandtes og brugte lang tid hver aften på at blive inspireret og følge Diy vejledninger. Det var egentlig min søster og kusine som overtalte mig til at se nærmere på det der blog noget, men det mente jeg ikke var noget for mig. Jeg skulle blive klogere.
Den 7. oktober oprettede jeg min egen blog og skrev det første indlæg. Bloggen skulle bare bruges til at følge andre bloggere og som logbog for mig selv. Der gik dog ikke lang tid før det greb om sig, efter 2 mdr deltog jeg på min første workshop hos Anne Nowak og siden er det kun gået hurtigere for hver dag.
Jeg er så evig taknemmelig for at jeg blev introduceret til blogland. Jeg er taknemmelig for alle de skønne mennesker jeg har lært at kende som hver dag beriger min dag både gennem deres blogs og instagram. Jeg er så taknemmelig for de sider jeg har mødt hos mig selv som jeg ikke vidste fandtes og jeg er så taknemmelig for alt det jeg skal opleve fremover.
Jeg føler mig ydmyg og beæret over at i vil læse med, komme med kommentarer og være med til at skabe et liv på bloggen jeg ikke kunne klare selv.

Til at fejre dagen (på tirsdag) har jeg slået mig sammen med Line Marie Skjoldan, en af de utrolig dygtige mennekser jeg har mødt gennem bloggen. Line Marie var bl.a. med i Workshop Cph hvor jeg også havde mine tryk. Hun skaber de smukkeste minimalistiske smykker som passer både til hverdag og fest. Line Marie forstår at kreere prikken over i’et som passer til et hvert outfit, smukke uden at være prangende, elegante uden at være dominerende.
Line Marie har doneret dette fantastiske armbånd i forgyldt sterlingsølv til en værdi af 950 kr.

Alt du skal gøre for at være med i lodtrækningen er at ligge en kommentar til dette indlæg. Husk at skrive din mail så jeg kan finde dig igen.

Jeg vil desuden opfordre til at følge Line Marie på instagram.

Jeg trækker den heldige vinder på tirsdag den 7. oktober kl 20.00

56 comments / Add your comment below

 1. Tillykke med fødselsdagen Camilla.
  Din kreativitet er til stor inspiration for mig og følger gladeligt med her på bloggen 🙂
  KH Uldum-Maria

 2. Hvor er det vanvittig smukt!
  Tillykke med blog-fødselsdagen, det var godt du sprang ud i det – ellers ville jeg ikke have en fin påfugl til at pynte i mit hjem 🙂

  benteskou (a) gmail.com

 3. Tillykke til både dig og os Camilla. Jeg er SÅ glad for du begyndte at blogge og fandt de kreative sider hos dig selv, som du har kanaliseret ud i smukke produkter. Og jeg elsker hvert og et, jeg ejer!!! Som jeg har skrevet før, håber jeg at vores veje krydses igen, og at det bliver af lidt længere varighed næste gang 🙂 Mange knus Mette
  (prahamette@gmail.com)

 4. Tillykke med bloggens fødselsdag! Dejligt, at du besluttede dig for at komme med i Blogland 🙂 Og det er et fantastisk smukt armbånd, som du fejrer dagen med!
  Kh Puk

 5. T I L L Y K K E med de første 3 år som blogger. Men endnu mere TILLYKKE med alt den gode kreativitet det har ført med sig. ALT det der så er fulgt med i kølvandet på det personlige plan, havde du sikkert ikke i dine vildeste fantasier troet på, hvis nogen havde fortalt dig inden. STORT hurra fordi du får alt det med dig. OG – fantastisk smukt og enkelt armbånd.

 6. Tillykke med de 3 år. Din blog er uden tvivl en af mine yndlings…
  Tillykke igen fra Rikke Ø.
  rikkeoesteroe(a)hotmail.com

 7. Spændende at læse din blog historie. Og kan kun være enig med dig – det er positivt og givende at færdes i "blog-verden" fortsat god fornøjelse.
  Venlig hilsen Jette

Skriv et svar