Efterår, kogler og nye streger

Igår da jeg stod midt mellem flyttekasser, rod, støvsuger og sur baby kom tegnelysten over mig. Lineal og pen blev fundet frem, lillebror blev puttet og jeg gik i zen. Det var helt fantastisk at tegne igen. Jeg har ikke tegnet i næsten et år så de første streger var lidt rustne men det endelige resultat er jeg meget tilfreds med, lidt ekstra finpudsning og så er motivet klar til at blive belyst på nye rammer til nye tryk.
Motivet er kraftigt inspireret af årstiden, jeg elsker efterår, jeg elsker at gå ind i min hule, tænde lys, drikke the og hygge! Efteråret er for mig indbegrebet af hygge. Vi rykker tættere sammen, laver flere indendørsting sammen, spiser kage sammen og er bare sammen. Jeg glæder mig til at vores “sammen” bliver på flere m2 i år end vi har prøvet før, der bliver plads til at være sammen uden at sidde på skødet af hinanden.
I sommerhuset samler vi kurve fuld af kogler som vi bruger til optænding i brændeovnen, i vores nye hus er der også brændeovn! Jeg kan slet ikke få armene ned for bare hygge-potentiale-begejstring. Det kan godt være at vores efterår bliver rod, kaos og malerspande men med ild i ovnen og levende lys i vinduerne skal det nok blive et rigtig godt efterår. 13 dage til nøglerne er vores….. men hvem tæller?

14 comments / Add your comment below

  1. Sikken fin kogle!
    Jeg har selv lige genoptaget 'tegning for sjov' efter at have forsømt det i flere år.
    Det er en fantastisk tilstand man går ind i, når man fordyber sig i tegning.

  2. Den er så flot 🙂 Utroligt hvor jeg også lige for øjeblikket syntes at efteråret bringer massevis af inspiration med sig – måske fordi det bliver mere indetid. Glæder mig til at se den på tryk!

  3. Super flot kogle, du har fået tegnet der. Du må have et godt overblik, eller set den på afstand mange gange, for nærbilledet får mig da helt til at miste pusten. Fin er den i hvert fald!
    /tina

Skriv et svar