My:screenprint, My:universe, My:minMy

Jeg har virkelig fået trykkelysten tilbage idag. Formiddagen brugte jeg på at blande nye bindere i smukke farver og efter en fantastisk tur i Dyrehaven, god aftensmad og endelig ro i huset gik slog trykkeren ned i mig. Det har været helt fantastisk at stå med rakel og lækker binder igen. Løfte rammerne og se det knivskarpe resultat på papiret. Eneste minus er at jeg ikke havde tjekket mængden af papir så jeg har kun et stort stykke tilbage. Men pyt, så trykker jeg bare A4 i massevis.
Som en masse andre har jeg forelsket mig i blå og guld, og gerne i kombination. Neonkoral holder også stadig for mig, og her til aften har jeg blandet den med mørk petroleumsblå. Jeg er endnu ikke træt af mine insekter, faktisk er jeg begyndt at overveje hvordan de ellers kan bruges og komme til “live”. Men det projekt på vente til vi er på plads i Sorø (læs 2015).
De næste dage bliver mine sidste trykke dage i mit elskede krearum, det bliver nemlig et af de første rum vi pakker sammen. Der er under en mdr til vi flytter så det er ved at være på tide at få organiseret det der nedpakning og så småt komme igang.
De nyeste tryk vil komme til salg via min webshop og hos Smukt brugt i løbet af den kommende uge.

2 comments / Add your comment below

  1. Camilla, som skrevet på insta, er jeg allerede bjergtaget af de nye farver, behøver seriøst et større hus med mere vægplads, til nye farver. Bliver aldrig træt af dine fine tryk.
    Jeg syntes det var en speciel blanding af vemod og spænding at pakke ned og rykke teltpælene op, da vi flyttede højt mod nord, og tænker at det må være lidt det samme for jer. Jeg glæder mig sådan til følge jeres liv som soranere, og ikke mindst jeres fantastiske kreative indretning. Nyd din søndag søde Camilla 🙂

  2. <3 Mett! Jeg glæder mig som et lille barn til at indrette og indtage det nye hus! Og vemod dukker kun op når noget er sidste gang og i øjeblikket er der rigtig meget sidste gang. Vi flytter jo heldigvis fordi vi vil opleve nye eventyr ikke fordi vi ikke kan lide eller bo i vores lejlighed. Så vy flytter med masser af kærlighed!

Skriv et svar