Mit univers

Så skete det. Min ventetid er over. Da lillebror og jeg vågnede fra dagens formiddagslur havde postmanden sat 70 kg planter foran min dør. De er virkelig ventetiden værd. Lige som jeg havde drømt om og  håbet på. Som jeg har skrevet om flere gange kan de bruges til en masse andet end at sikre bordpladen mod varme gryder. Jeg har brugt mine til at anrette og servere mad på, lave fine stilleben, skære brød og frugt og så snart jeg har fået købt ophæng skal jeg ha en op på væggen. Vores planeter ligger fast på bordet som pynt i løbet af dagen og praktisk om aftenen når maden bæres ind.
Når ungerne er puttet og roen har sænket sig sætter jeg dem til salg via min lille shop.
Ind til da får i lige en masse billeder af mit univers og kigger i med på instagram har i lige nu mulighed for at vinde de to på første billede.

12 comments / Add your comment below

  1. 🙂 Tak! Den brune er min og den grå er min mands, vi drikker ikke samme the og gud forbyde at min smager af noget andet end det jeg er vandt til 😉

Skriv et svar