Pip pip pip

Et lille pip fra sommerlandet. Onsdag den 26. rejste jeg på en af mit livs bedste ferier sammen med store musen. 4 dage i Berlin, mor datter og MAX hygge! Mandag pakkede jeg børn og bil og drønede i sommerhus med veninde og yngel. Der har vi så daset ind til vi for 4 timer siden fik kriller og havde brug for lidt forurenet Københavner luft og internet. Vi drager på landet igen om nogen dage. Skal bare liiiiige socialisere lidt.
Når jeg kommer hjem igen vil jeg komme med en masse tip og billeder fra Berlin samt lidt om nyt fra MyminMy (som dog er afsløret på instagram og længst nede i dette indlæg)

Berlin, vi fik kørt MANGE km i metro, bus, S bane og regionaltog. Vi blev ha,,er gode til at finde rundt og følte os meget indfødte til sidst. Hver aften sluttede vi af med en tur i dobbeltdækker så vi kunne se en masse, og hjem med metro efter is et udvalgt sted. 

Jeg er en Burger pige med stort B. Nøj hvor er det altså en god spise hvis det er lavet ordenligt. Og vi fandt et sted på anbefaling fra “Det bedste jeg ved“som virkelig levede op til forventningerne. Ud over en fantastisk burger og gode sprøde pommes var stemningen og lokation noget at rejse efter. 

Mauerselfie. Storemusen havde hørt om 2. verdenskrig i skolen og ville meget gerne se Muren så vi måtte ud og finde et lille stykke mur.

Sommerhus lige som det skal være, sol, varme og legende børn!

Og nogen gange er der brug for en slapper. Se lige den fine runde planet der ligger der på bordet. Mere om det en af de næste dage!

2 comments / Add your comment below

  1. Det lyder virkelig som en helt fantastisk tur i har haft i Berlin og i sommerhuset. De er så fuld af glæde dine smukke billeder du har taget.

Skriv et svar