De bedste af de bedste

Den 22. marts havde Vibeke og jeg samlet 12 helt fantastiske kvinder til forårskreahygge, kage, snak, grin, asti og gaver. Vi havde samlet lækre lækre materialer, skønne gaver, flotte præmier og helt fantastisk chokolade til os alle sammen. Kl. 12.30 var Vibekes dejlige hjem fyldt med snak, latter og spænding for hvad dagen ville bringe. Vibeke og jeg mødtes tidligt lørdag og lavede kager, pakkede goodiebags og dækkede bord. Hold nu op hvor føltes det fedt at kunne samle så mange skønne piger og få lov til at forkæle dem max! 1000 tak for det til alle jer som gjorde det muligt!
Sv. michelsen for lækre påskeæg og flødeboller, Søstrene Grene for de fineste kobberskåle som dagene efter flittigt blev brugt til påskeæg. Tak til Markant og OhDeer for skønne smykker, Helle Grej for fine spejlæg, Flow Magazine for de lækreste blade og skønneste papirsamling, Butik Flittig for det mest fantastiske papir som skal have sit helt eget indlæg.Tak til Gry Fager for en virkelig fin krukke, LykkeBang for to smukke pakker med lidt til mor og lidt til bord. Tak til byHornung for et fint &, Fragment for det smukkeste smykkesæt, Line Marie Skjoldan for det skønneste sæt øreringe. Tak til Maja fra Nur for den fineste lysestage med tilhørende bakke, til Laura fra Smukt brugt for et misundelsesværdigt sæt BMF stager og til foof.dk for de sejeste solbriller. Og 1000 tak til Mette Marie og @cirkusbang for de fedeste keramikmagneter. Selv havde jeg smidt et tryk i puljen og en fin stak notesbøger og Kähler havde sendt den flotteste vase som desværre ikke havde overlevet post danmarks “blide” behandling.
Vi følte os alle meget forkælede og meget heldige.
Ud over en masse forkælelese blev der også produceret fine sager, især stempler blev der lavet mange af.
Hvor er det altså fantastisk at kunne samle så mange søde piger og så have fælles lyst til og mulighed for at gå kreaamok. Jeg er vild med det og håber at vi en dag får mulighed for at lave et KÆMPE kreatræf i Kbh så vores ydmyge hjem ikke sætter begrænsninger!

Og så var der jo kage. Da jeg sidste år skulle finde på en kage til min fødselsdag efterlyste jeg nye opskrifter og ideer og fik denne opskrift af Charlotte en med-instagrammer. Den er helt fantastisk og fyldet kan varieres i det uendelig efter smag, behag og årstid. Denne gang blev den lavet med mørk-chokolade-mokka-creme. Guuuf den var fantastisk.
Marengsbund:

100 g æggehvide
200 g sukker
100 g mandler
100 g hasselnødder
50 g usaltede pistacienødder
40 g knuste mariekiks

Æg og sukker piskes til mareng. Hakkede nødder og kiks vendes i marengsen. Bages i bagepapirbeklædt springform ved 180 C i 35-45 min afhængig af ovenen.

Creme:
1/4 L piskefløde
100 g mørk chokolade
1 espresso

Piskefløde og chokolade varmes over vandbad til chokoladen er smeltet. Blandes med kaffen. Sættes i køleskab til næste dag. Piskes op og smøres på kagebunden.
Kagen pyntes med friske hindbær.

Pynt:
Friske hindbær

7 comments / Add your comment below

  1. Det ser ud til at have været en vildt god dag. Grinte også af det sidste billede, det er meget vigtigt at kunne dokumentere kagen haha 😉 Skønne billeder du har taget.

  2. Det er nemlig det største og vigtigste ved blogland! De skønne fællesskaber der opstår og den kreativitet som blomstre! Og ja forplejningen fejlede absolut ikke noget 😉

Skriv et svar