#blogtræf2411

I morgen har jeg sammen med Vibeke inviteret til juleblogtræf (#blogtræf2411). Vi bliver 12 kvinder og jeg har forventninger om meget snakken, klippen, klistren, mere snakken og spisen kage, kage og mere kage. Vibeke og jeg har samlet en lille goodiebag til de heldige, jeg var dog ikke helt tilfreds med posen fra Tiger så den er her til aften blevet pimpet med et My:minMy tryk.
Tøserne er taget hjem til Farmor og Farfar, lillebror sover og manden min er til fødselsdag, så jeg har huset for mig selv. Ud over at pimpe poser, er aftenen blevet brugt på at bage julecookies til i morgen. Af en eller anden grund så skal jeg altid finde på eller afprøve nye opskrifter når huset skal fyldes med gæster. Idag havde jeg lyst til at lave julecookies, de er blevet virkelig gode og kan klart anbefales så her kommer opskriften:

250 g smeltet smør
135 g rørsukker
135 g brun farin
2 æg
360 g hvedemel
3 tsk vamiliesukker
1 tsk bagepulver
100 g hakkede hasselnødder
100 g hakket mørk chokolade med orangesmag
100 g nogat i passende klumper
skal fra 1 økologisk appelsin

Det hele rørers sammen og sættes på bagepladen med 2 skeer, bages ved 185 C i 12 min.

Jamen altså det har da bare været en super aften, skøn afslutning på en dejlig lørdag som er gået med rengøring, besøg af Farmor og Farfar, hjemmebagte boller, opsætning af nye gule lamper, julestue i Smukt brugt og juleoptog på Amagerbrogade.

20 comments / Add your comment below

  1. Oooooh! Du holder blogtræf. Det må jo blive verdens hyggeligste. Hvorfor har jeg overhovedet ikke opdaget det? Uha, heldigt at jeg skal holde fødselsdag i morgen, så jeg ikke kommer til at sidde herhjemme med damp ud af ørene af misundelse 😀

    Jeg kom desværre ikke forbi SmuktBrugt i dag. Der gik indkøb til fødselsdag i den… Hav en skøn, skøn dag i morgen!

  2. Ja det var godt nok surt at du blev kaldt på arbejde! Du må komme med næste gang, måske vi skal finde et større sted så vi kan invitere uden at tænke på plads 🙂

  3. Jamen altså det var fordi at vi havde booket inden vi nåede at ligge invitationen på bloggen, det var kun instagram der nåede at se den. STORT tillykke med fødselsdagen! Håber du havde en skøn dag! Det var i hvert tilfælde en smuk weekend at blive fejret på!

Skriv et svar