Cirkeljuletræer, DIY

Storemusen har bedt om en bod på frittens julemarked. Det har hun fået lov til hvis hun altså selv ville producere (moren her mener nemlig hun har nok at se til). Den unge dame er gået i krig med juletræerne, jeg synes de bliver så fine og skal helt sikkert selv besøge hendes bod om 1,5 uge!

Jeg har forsøgt at lave en lille DIY, de er lavet af cirkler i 3 forskellige str, foldet og trukket på snor med en perle imellem “lagene”. Til sidst er snoren pyntet med en stjerne. Enkle, søde og oplagt værtindegave!

14 comments / Add your comment below

  1. Hi hi, hun slægter sin mor på – tænk hvis dine børn kun gad fodbold. Det ville dælme være spild af godt krearum. Altså, du ville selvfølgelig bruge det. Altså, nå, tror du ved, hvad jeg mener 😀

  2. Jeg er også den meget stolte mor! Håber så at folk vil købe dem så hun ikke sidder med en lang næse den dag! (om ikke andet så kan jeg godt selv bruge et par stykker)

  3. Hi hi, ja pyhaaa 🙂 Ej pjat, jeg spillede faktisk fodbold og håndbold da jeg var lille 🙂 Men vi har ikke plads til en fodboldbane i lejligheden så valget faldt på det kreative i stedet 😉

  4. Det håber jeg da de synes 🙂 Håber drengene vil være med på at lave dem, man kan jo lave dem af så mange cirkler man vil så hvem kan lave det største juletræ 😉

Skriv et svar