Jeg kan ikke lade være

Jeg har virkelig prøvet at udskyde julen til efter min mands fødselsdag i næste uge, men det er tæt på at være umuligt. Jeg smuglytter julelisten på computeren og er begyndt at folde origamijuletræer. De mangler lige en lille snor af en art og så er de ellers klar til at komme op og hænge. De mørkeblå og kobbertræerne er opaque, de andre er transparente og er så fine op mod lyset. Uhhh hvor jeg dog elsker denne tid på året! Er du gået igang med julerierne, hvis du er så smid et link, jeg vil vildt gerne lure med!

19 comments / Add your comment below

 1. Sikke nogle flotte træer;-) de er så fine… De behøver vel ikke at skulle hænge, de er fine når de står der;-)

  Jeg er også i gang med juleforberedelsernes på min blog: medvingerbagud.blogspot.dk

  Med venlig hilsen
  Simone

 2. Virkelig fine dine juletræer også! Sjovt som det er juletræet der virkelig tager kegler i år 🙂 Jeg vil prøve at lave en DIY på det foldede juletræ. Jeg har dem fra en gammel bog, men tænker også at de må ligge på nettet 🙂

 3. Tak skal du have, har faktisk også tænkt at de kunne være fine stående på bordet eller i en lille julestileben. Skønne juletræer du også har lavet! En rigtig fin måde at fortolke Dorthes grafiske pynt på!

 4. Jeg elsker juletræer og forsøger altid at føje et par stykker til samlingen hvert år.
  Synes de er noget så fine, de juletræer som du har lavet 🙂

Skriv et svar