Det sørme, det sandt, det NU

Så banker december kraftigt på døren, og med sol og 10 grader + er man da heller ikke i tvivl om at julen nærmer sig! Der er mange dejlige mennesker i vores nærhed som har ment at mine piger skal have julekalender i år, så her til eftermiddag har vi fundet fri pladser på vægge og døre og har hængt op og gjort klar til i morgen. Nu er det svære så bare at vente på at i morgen bliver imorgen! Det helt store spørgsmål er om i morgen kommer hurtigere hvis man går i seng nu? Og hvor lang tid skal man sove for at det er blevet imorgen?

Til sidst har vi fået sat den nye og højt elskede julekrybbe op klar til dec. Josef og Maria er på vandring gennem ørkenen for at komme frem til Bethlehem og juleaften. Jeg glæder mig til at se hvad der kan dukke op i løbet af julemåneden og hvem der kan finde på at komme på besøg!

2 comments / Add your comment below

  1. Uhh, hvor ser det bare jule hyggeligt ud 🙂 Her har mormor lavet en pakkekalender, hvor alle pakker hænger på -mon Thea kan lade pakkerne hænge og kun åbne én om dagen?
    Playmobil -haps haps 🙂

Skriv et svar