Dagen derpå

Jeg kører stadig på en trykkerus efter workshoppen hos Anne igår! Nu ser jeg motiver og muligheder alle steder og glææææder mig til næste gang. Igår fik jeg flere gange følelsen af at blive forelsket i mine tryk, og idag hvor solen skinner og jeg rigtigt kan se farverne er det endnu bedre!
Jeg er nu blevet bidt af en gal trekant og tegner der ud af med nye tanker og motiver til næste tryk!

7 comments / Add your comment below

  1. Wow, hvor er du bare sej! Så har du da en masse fede julegaver i år. Er især vild med den sidst i dette indlæg!
    Iøvrigt SÅ FED hængende frugtkurv fra Kåre Frandsen du har… Den må fluks på min ønskeliste 😉
    Smil fra Pia

  2. @ Pia, tak skal du have! Jeg er også rigtig godt tilfreds selv 🙂 Dejligt når man finder nye sider af sig selv! Jeg er også SÅ vild med Kåres kurv, den hedder Pluk fordi man "plukker" frugten af den.

Skriv et svar